Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Ce comparatie lipsita de orice logica, daca nu ai un numar egal sau macar apropiat de prieteni pe ambele platforme, e irelevanta comparatia. Si eu pot zice ca din 200 de oameni pe PSN, mereu sunt 15-20 online, dar pe Xbox din 18 oameni mai mereu nu e nimeni online. Foarte logic, nu?

Sper ca la E3 sa vedem pretul la Scorpio, daca e cum se zvoneste 450$ nu e rau, insa daca reusesc sa lanseze consola la acelasi pret cu PS4 Pro, chiar cred ca va avea toate sansele sa aiba succes. Sa speram ca vin si cu ceva jocuri.
Nu comparam ca idee de X1 versus PS4 ci raspundeam tipului care se plange ca majoritatea romanilor sunt pe PS4. Doar ca si idee, sa ai 268 de romani la prieteni pe X1 eu zic ca e mai mult decat OK, ba inca se inmultesc in fiecare luna. Da, intradevar PS4 conduce detasat ca si vanzari, asta nu o neg, dar ca sa zici ca nu ai cu cine te juca (prieteni romani spun..) e putin exagerat.
PS cel putin 50 de amici din lista vor trece la Scorpio dupa lansare, pentru mine e mai mult decat suficient. Probabil daca aveam minim 100 de prieteni pe PS4 si acolo jumate din ei treceau la PS4 Pro. Eu zic ca la minim 50 de amici pe online, ai cu cine te juca...