Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2
-
Senior Member
L0G1X, Kobayashi a fost si el din prima zi, don't forget
! ce frumos era, ne intalneam unul cate unul si eram asa de happy sa vad ca intra lumea si jucam
. remember cand ne.am intalnit in Radec Academy inainte sa jucam cu RSA? that was great!
so consol3, k1du va rog sa nu uitati ca nici unul din membri "seniori" sa zic asa nu sanctioneaza pierderile, asa e in viata, mai si pierzi si asta nu face decat ca o victorie sa fie si mai savuroasa
. incercati ca si voi la randul vostru sa respectati faptul ca ceilalti plays for fun. it's not all about the winning
.
Imouthes si caine_rau joaca foarte bine si sunt our TEAM MATES! toti avem zile proaste si zile bune, so come on guys nu va mai certati si hai sa incercam sa vedem ce, unde si cand nu merge.
o sugestie pt caine_rau: man in clan matches cred ca ai fi mult mai activ si deadly daca ai juca si cu celelalte clase 
so, facem un turnament sambata? peace out! 
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
sure, daca Dj_Mo vrea sa fie un Dead Man, he's welcome! it's his choice
mi-ar placea sa jucam cu el oricum, indiferent in ce clan alege sa fie.