Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ce ne-am cumparat azi - PC

1. #524 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Trebuie sa mai lucrez mult sa-l fac asa cum doresc ...

1. vreau sa mai adaug un stand (probabil un cabinet) in partea dreapta pe care sa tin carcasa.
    2. trebuie sa adaug standul de sonos (dreapta) si sa montez play:1 pe standuri
    3. vreau o alta solutie pentru sunet (creative labs x7 - momentan am pe drum un E5
    4. vreau sa schimb monitorul - un 34" ultra wide cu frecventa cat mai mare si g-sync
    5. trebuie sa imi vina placa video noua ... sper in saptamana 5-11 Iunie
    6. sa lucrez la cable management, vreau sa elimin absolut toate cablurile vizibile
    7. trebuie sa schimb procesorul .. am prins un exemplar sub mediocru (are nevoie de 1.4 V pentru 5 GHz / si asta cu un sistem de racire cu mult peste media de pe piata - ce-i drept nu trece de 85 grade in conditille in care in camera curenta este FOARTE cald - vezi poza, lucreaza la folding@home aproape continuu .. deci as putea sa numesc max_load / media e undeva pe la 65-70)
    8. trebuie sa gasesc un sistem pentru incarcatoare de telefon / tableta / ceas (inca nu m-am gandit)
    9. momentan routerul este intre carcasa / perete - vreau sa-i gasesc un loc mai inteligent / probabil o sa incerc sa-l lipsesc sub birou (sau pe o latarala a cabinetului pe care va sta carcasa)
    10. imi trebuie neaparat un sistem mai bun de stocare (momentan fac tranzitia in interior, intre hdd-uri, insa vreau ceva extern .. separat)
    11. imi trebuie UPS - puternic
    Attached Images Attached Images temperatura_porc.jpg