Nu ma bag la asa ceva, tocmai ca sa nu bubuie Eu am fost doar surprins ca i-am auzit pe multi prin reviews spunand ca de la 10% la full se incarca in sub o ora, iar asta categoric nu se intampla, e pe la 1h20-1h30 pentru o incarcare completa de pe la 10%.

Ce am remarcat astazi, si poate tine doar de uzul meu, e ca merge mai prost intr-o anumita privinta decat vechiul Nexus 6P care are doi ani. Concret: In multi-screen, adica avand doua aplicatii deschise in acelasi timp, anume Sygic de navigatie si Google Play Music, telefonul asta se misca mult mai prost. Aplicatia de navigatie ramane mult in urma de fiecare data, se blocheaza si e greu de navigat prin ea. Asta in timp ce aceleasi doua aplicatii rulate simultan pe 6P merg absolut perfect. Sunt dezamagit de asta, nu doar procesorul e mai bun la Samsung, are si mai multa memorie RAM, si totusi nu merge la fel de bine. Se pare ca Touchwizz lasa o amprenta grea asupra fluiditatii telefonului, care e doar la fel de fluid precum un 6P de acum doi ani.

In alte aplicatii rulate simultan nu am intampinat probleme, insa cu cele doua pe care le-am folosit mult timp in ultimii ani, vad ca am o viata mai grea. Pacat. Pana acum sunt cam dezamagit de telefon