Revin cu impresii noi despre 65KS9502.
Am reusit sa setez diferite moduri de imagine. TV-ul face switch automat cand primeste content HDR. Am testat Mad Max Fury Road si Passengers.
Cred ca am dat de un bug insa la activare Game mode pe PS4 Pro. Nu face switch intre setarile de HDR si cele normale. Detecteaza rularea unui joc HDR, setez Backlight 20 si Smart LED pe High insa cand rulez ceva non HDR raman aceste setari. Am citit si pe net ca este o problema aici. Si este enervant sa modific de fiecare data cand rulez un joc HDR setarile de Backlight si Smart LED.

Las pentru final intrebarea de 10 puncte.

Optiunea Smart LED este pe off (cu exceptia primei poze). Daca setez pe Low sau High, totul este ok si nu am ceva care sa ma deranjeze prea tare. Insa as vrea sa stiu daca am o problema cu acest exemplar sau e ceva normal cand dezactivezi local dimming (Smart LED) la Samsung si nu numai.
Pe Avforums, in setarile recomandate de cel care a facut review-ul oficial, Smart LED este pe Low iar pentru HDR Smart Led pe High.
Insa pe Rtings.com se specifica la fel Low sau High insa daca introduce prea multa variatie de lumina se recomanda pe Off. Insa pentru mine off nu este acceptabil.
Am nevoie de niste raspunsuri pe acest subiect deoarece as vrea sa ma hotarasc daca il tin sau il returnez.