Quote Originally Posted by MonkY View Post
Te cam contrazici singur. Pretul e mare, dupa care dai exemplu cu GTX 1080, care costa cat toata consola. QED.

Iarasi, sunt doar vorbe fara nici-un background care sa le suporte. Daca iei pretul unui PS3 (care s-a vandut super bine, asta o stim cu totii, da?) si il convertesti in banii de azi (luand in calcul inflatia, cursul dolarului, etc.), ai vedea ca la vremea respectiva ai platit undeva pe la 600$ (in banii de azi). Atasez chart-ul calculat anul trecut (deci mai crestem un pic sumele pe 2017). Si uite ca totusi s-a vandut in draci, si n-a mai murit nimeni trecand de acel prag "psihic" (poate ai vrut sa spui psihologic). Pana si un Xbox One sare de 500$ in banii de azi... So, i rest my case...

La fel spunea si IGN prin 2016: Update: Comparing the Price of Every Game Console, With Inflation - IGN.
poti pune cate linkuri vrei si grafice si orice, cand o companie are deja o consola care se vinde cu 199 si scoate alta consola la 449(fara jocuri bomba, console sellers, stii la ce ma refer), dar toate jocurile noi vor merge si pe cea cu pret de 199, cum ffs sa spui ca are un pret bun? think about that. dar doar la asta, nu ce are inauntru, ca are multi tflops, multi gb ddr5. asta ca gamer! da? ca nu o desfaci si vezi ca are vapor chamber, te joci pe ea. aceleasi jocuri!

eu cred ca aici e problema, la unii, nu vad big picture, din pacate. da, poti sa sa faci un pas in spate, si sa te uiti la detalii si pe urma, dupa ce vezi pt tine individual daca merita, sa spui ca "i fcuk with that, dau banii ca e puternica", dar nu ca e ieftina, fata de one s la 199.

ceva istet spus:

Well people are not worried about them individually, I'm sure most of neogafers can afford it. People are worried because they want their brand to succeed,they wanted the Scorpio to be a momentum shifter, maybe win 2017 NPD, also get some surprises.. and they know at that price and without the exclusives promised that won't be the case. It was a rude awakening.