Single post: Clubul Xbox One X
-
Member
Can you build a $500 PC that beats the Xbox One X?
In momentul de fata un PC echivalent costa 944$, situatia insa se poate schimba in toamna cand AMD lanseaza noile APU-uri bazate pe Ryzen.
Oricum comparatia nu isi are rostul pentru ca Xbox One X-ul e mai mult ca sigur vandut in pierdere, sunt modele diferite de business.
Un producator de PC-uri nu face bani din vanzarea de jocuri si abonamente(Xbox Live, PS Plus). O comparatie corecta ar fi Microsoft Surface Pro cu echivalentul de la Lenovo, HP, Dell etc.
---------- Post added 19-06-2017 at 14:55 ----------

Originally Posted by
Espiritus
^ Si a reusit cineva? Daca imi dau un PC care ruleaza tot ce a aparut pana acum si ce va aparea in viitorul apropiat pe high settings, in 4K, la cel putin 30fps cu 700 de dolari il cumpar maine si iti dau si tie $100 de niste beri pentru pont.
Sa fim seriosi, daca vrei un PC pe care sa te joci ca pe One X iti trebuie cel putin $1000 in momentul de fata. Pretul e fantastic, problema e ca nu au lansat-o inca, si pana in noiembrie s-ar putea ca tehnologia sa mai avanseze si pretul sa nu mai fie chiar atat de fantastic.
Pai si pe consola cat crezi dai? Un TV 4k bun nu e ieftin. O sa te coste 500$ consola + 1000$ TV-ul.
Eu am dat 400 de euro pe PS4 Pro + 1000 pe TV in noiembrie anul trecut....Vorbim de produse premium pentru care trebuie sa fii dispus sa cheltui o suma consistenta de bani. Daca nu ramai la TV 1080p + Xbox One S sau PS4 Slim.
PS4 Pro si Xbox One X nu sunt pentru toata lumea, sunt produse de nisa, o sa aiba 10~20% din vanzari.