Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Nintendo va avea un distribuitor oficial in Romania
-
Member
Am si eu o nemultumire. Prefer de cate ori am ocazia sa cumpar un joc retail decat digital. Insa la noi, daca vrei sa joci ceva in ziua lansarii, si ma refer la jocurile Nintendo, nu prea se poate. Mi s-a intamplat de mai multe ori sa astept comanda de pe Altex si sa iau jocul pana la urma digital din cauza intarzierilor.
Exemplu:- Jocul Ever Oasis 3DS are data lansarii 23.06.2017
- Am precomanda la Altex de cand a fost jocul introdus pe site
- Am vorbit acum la relatii clienti si ei vor primi abia in ziua lansarii jocul, adica maine vineri 23.06
- Tot maine, vineri, ei vor trimite jocul prin curier
- Eu voi primi jocul in cel mai fericit caz sambata, pe 24.06, sau cel mai probabil luni, 26.06
- In niciun caz nu pot sta relaxat sa stiu ca pot juca jocul din ziua lansarii pt intreg weekendul, decat daca il voi lua digital
- Daca ma risc sa astept pana sambata sa primesc jocul, inseamna ca am pierdut seara de vineri
Din pacate jocurile nici nu se gasesc in magazin in ziua lansarii, sa ma pot duce singurel sa mi-l iau dintr-un mall. Cele mai multe sunt disponibile exclusiv online.