tu intelegi ca supersampling si dynamic resolution sunt doar la jocurile care au patch pentru xb1x? rdr nu are nici-un patch, ruleaza pe xb1 ca si pe 360, 720p/30fps, si o sa fie 720p si pe xb1x, LOL, vad ca propaganda Microsoft merge bine, cum arunca cuvinte ca supersampling si true 4k, nu inteleg eu ce e asa de greu sa faci un research, vorbesti de supersampling ca si cum ps4 pro nu are, toate jocurile care au pro patch fac supersampling cu exceptia catorva jocuri care le poti numara pe degete, + ca Sony poate sa faca un firmware update care sa introduca system level supersampling oricand vor ei, macar tu stii ce e aia supersampling? e o forma de anti aliasing, am ajuns sa vad si ziua in care gamerii de console se lauda ca au lucruri care erau pe pc din 2004, supersampling, 16x anisotropic filtering etc. da jocuri unde ma nene? ca doar nu te astepti ca eu sa dau $500 pentru Cuphead, un indie, Sea Of Thieves, State of Decay si Crackdown 3, 3 jocuri care u grafica de 360, nu vad un singur joc pe xb1x care sa arate mai bine ca God Of War, Days Gone, Spiderman, Driveclub, The Order, Until Dawn, Killzone, Infamous, pana la urma rezolutia nu e grafica, poti sa ai tu cata rezolutie, anti aliasing si filtering vrei, degeaba daca jocul arata ca o mizerie low budget

Reply With Quote