Am cirit toate experientele celor care au avut consola modata cat si foarte clar subiectul topicului .Ideea este buna dar daca traiam prin Norvegia s-au ..... Multi s-au plans ca este greu si plictisitor sa descarci jocuri, programe ,bla bla, mai simplu fiind sa cumperi jocul. Acum daca comparam timpul care este pierdut pentru download cu munca depusa pentru a castiga banii acelui joc, eu zic sa va ganditi bine. Eu sunt inginer si sotia psiholog, eu castig binisor sa-mi permit jocuri , dar ea dupa 21 de ani prin scoli nu sare de 2300 lei, ce sa mai zic de un om normal cu 1200 lei? Isi poate permite acel om sa cumpere ? EU nu am avut niciodata consola modata , dar multi prieteni joaca online FPS cu ea modata. Din moment ce statul Roman ne trateaza ca pe niste carpe , m-am decis sa-mi modez consola si am sa va ipartasesc parerea peste cativa ani daca s-a meritat s-au nu.Nu sfatuiesc pe cineva sa isi modeze consola ci mi-am spus propria parere. Si nu in ultimul rand sa nu uitam de cheateri descoperiti personal pe console modate (nu sunt adeptul , dar este un punct de vedere daca vrem sa fim impartiali