Single post: Gran Turismo Sport
-
Member

Originally Posted by
cRsRO
Salut.
Fac o paranteza pentru ca nu am stiut exact unde sa intreb.
Are cineva de aici Playseat Challenge si imi poate spune o parere daca merita saunu? Am inteles ca este usor si in timp ce te joc se mai misca sau iti oferta o senzatie de dezechilibru.
Multumesc
Eu am un Playseat Challenge de cateva saptamani si isi face treaba, dar totusi va depinde de forta volanului. Daca vrei sa il folosesti impreuna cu un Logitech sau Thrustmaster, nu se va misca foarte mult. Acelasi miscari oricum vor fii minime si doar in sus si jos, dar nu si in lateral, datorita conceptului lui. Daca insa intentionezi sa folosesti un Fanatec s-ar putea sa existe probleme, dar nu cred ca vei merge pe asa o varianta, datorita costurilor mari acestor volane.
Eu aici ma refer la situatia cand stai in cockpit, dar daca te dai jos din el, evident se poate misca usor cu totul, pentru ca greutatea ta il va tine in loc.
Daca vei fii interesat sa il achitionez, ma poti cauta, ca eu ma gandesc sa il vand pe al meu in viitoarele saptamani, pentru un upgrade mult mai scump, dar sa nu ma intelegi gresit legat de feedback acestui Playseat.