Nu prea, in acea perioada nu erau magazinele digitale si reducerile (Steam Summer sale, humblebundle etc) din prezent si nu stiam beneficiile pe care le ai atunci cand cumperi jocul original pe Steam, Origin, Playstation Store. Ce sa mai, Steam a explodat in ultimii 5-6 ani. Cine sa imi explice cum sta treaba? Parintii care nu intelegeau fenomenul de gaming si il considera si acum o pierdere de timp? Colegii care piratau si ei la greu?

Atunci pe langa PC mai aveam un Terminator, care era o copie chinezeasca dupa Sega Gensis. Nu stiam ca nu e original, cumparam dischete atat cat imi permiteam. Nu aveam cunostinte de Playstation sau Xbox, pentru ca in orasul meu de provincie nu aveai nici un magazin dedicat. Primele jocuri originale pentru PC le-am cumparat de pe GameShop online prin 2000~2003 cred. Dupa ce am terminat facultatea am descoperit Steam si am realizat ca nu merita si nu e corect sa piratezi. M-am autoeducat, nu m-a invatat nimeni.

Oricum cea mai mare parte a copilariei cand ma jucam jocuri video o petreceam la salile arcade sau de calculatoare, mai mult ma uitam cum joaca altii pentru ca nu aveam bani mereu ca sa platesc o ora de joc...iar cand am primit cadou primul PC era slab pe partea video. Ce fac multi acum pe twitch sau la arene imense de esport faceam eu atunci. A fost o combinatie intre lipsa disponibilitatii jocurilor, saracie si neintelegerea fenomenului de gaming. Conditiile din 95-2007 sunt complet diferite ca cele din 2010-2017.