Eu am avut doar Xbox One si voi ramane tot in tabara Xbox cu Xbox One X, deci ma pot considera "fan" Xbox, insa nu ii inteleg pe oamenii care nu pot respecta un topic, in cazul de fata "Xbox One X" din cadrul "Microsoft Xbox One". Spre exemplu eu nu am intrat niciodata pe topicul PS4, pentru ca nu vreau sa trec in cealalta tabara momentan, dar nici nu intru sa comentez impotriva ei.

Sunteti angajati Sony, aveti beneficii pentru incingerea spiritelor? Daca da, atunci nimic de zis, daca nu, atunci inseamna ca nu doriti sa aveti o discutie constructiva, doriti doar sa va certati cu cei de aici, cel putin cei care reactioneaza. Eu intru pe topic si ma astept sa citesc stiri noi legate de "Xbox One X" si vad doar aceleasi comparatii cu PS4. A intrebat cineva mai devreme de unde se poate precomanda, iar Leo ia raspuns de unde si i-a dat legatura, apoi au venit discutiile total inutile.

Propun sa se creeze un topic in "Home" cu "PS4 vs. Wii vs. Xbox One" si acolo sa se certe impatimitii consolelor zi si noapte.

AlexB