Quote Originally Posted by MAGNUS2 View Post
cu alte cuvinte, rula PE PC, ca absolut TOATE jocurile aratate la Microsoft E3
In caz ca nu ai inteles nici pana acum, Xbox One, ca si Xbox One S, ca si Xbox One X, ca si PS4, PS4 Pro... au arhitectura fix DE PC. Xbox One X e un PC care poate duce linistit jocurile aratate cu ai sai 6Tflops si 12GB GDDR5. Pe cand altii nu. Oricum e de porc sa modifici filmarea si sa-ti pui controalele tale - nici nu conteaza daca a ta consola poate sau nu. Tot de porc ramane!
eu te sfatuiesc sa inveti sa citesti, am zis in 2017
Nu era suficient ca ne frecati cu exclusivitatile... acum alegem si anii? Pot sa aleg un an in care PS manca bataie pe paine?
eu am raspuns la un post facut de cineva, daca nu iti place raspunsul poate nu trebuie sa incepi conversatia
Interesant ca mai nimeni nu da astfel de raspunsuri in tabara Praystation... nu stiu cum se face ca toti se simt datori sa dea raspunsuri pe Xbox, si daca se poate sa fie si contra.
Pai vezi man, poate acum intelegi diferenta de mentalitate... Microsoft si-a cerut scuze pentru eroare, pe cand Sony a ras repede clipul. Microsoft nu a editat nimic la acel filmulet, pe cand cei de la Sony au suprascris simbolurile de la gamepad, sa para a fi pe PS4. Daca nici asa nu te prinzi cine/ce si cum... n-am cum sa te ajut. Hai sa fiti sanatosi!

P.S. Mai pun si eu odata clipul de la razvanrazy, ca poate atrage cuiva atentia si chiar discutam despre Xbox One