Single post: Clubul PlayStation 4
-
07-07-2017 06:52 #16589 SP
Member
scuze dar, lucrezi tu la Sony? nu? hmm asa credeam..., uite ma ca toti pe forumul asta au "cunostintele minime la baza de date", ba esti nebum, e un club secret la care eu nu am fost invitat sau ce? daca vrei sa stii, am cu mult peste "cunostinte minime" and fost game administrator, owner, creator etc. pt multe servere de WoW, Metin 2 etc., am lucrat peste 5 ani cu MySQL
linkul ala zice ce am zis eu mai sus, ca nu vor ca trolli sa-si sichimbe numele, aia e una din motivele pe care le dau, nu e singurul motiv, de cele mai multe ori au zis ca e din cauza limitatiilor retelei PSN, tu macar ai citit articolul ala pe care l-ai pus? in primul rand, nu zice nicaieri ca "Sony a spus intr-un interviu ca NU e nicio dificultate tehnica in a implementa asta" dar mai si zice "PSN user names are different from the ones used in Steam and Xbox because they are used to identify people whereas in Steam or Xbox, users are assigned a special token that identifies them. These tokens are different from their Steam and Xbox user names, which not only makes the service safer but also makes it possible for users to change their user names frequently.", 100% ceea ce am spus eu mai sus, numele de PSN ID SUNT ORIGINAL KEYS care tin conturile, nu poti sa le schimbi cum vrei tu, Steam/Xbox au key-uri separate pentru conturi de nume, dar PSN NU ARE ASTA, pe PSN, numele e key-ul
ca sa fie name change nativ pe PSN trebuie sa refaca toata structura retelei, apoi trebuie sa accepti ca-ti va disparea absolut tot cand schimbi numele, trofee, cumparaturi etc. ceea ce este idiotic sa faci, ceea ce ar putea sa faca este sa creeze un nickname peste name, cum are Steam, dar asa nu o fac pt ca nu for ca lumea sa trolleze online si sa-si shimbe numele
eu zic sa te linistesti tu, ca daca nu poti sa ma suni oricand pe discord ca sa imi aratai ce ai lucrat tu in MySQL si iti arat si eu ce am lucrat, fisele cu zeci de mii de utilizatori din bazele de date ale severelor mele private