Au vrut doar sa arate schimbarile facute in termeni de mecanici si care e feeling-ul gameplay-ului in mare, atat in pve cat si in pvp. E misto modul nou de joc, iar din cate vad pvp-ul e mult mai axat pe teamfights, te bazezi foarte mult pe ajutorul coechipierilor. Imi place libertatea pe care mi-o ofera acum cu noul sistem de echipat arme, initial ziceam ca e stupid, dar are sens acum ca l-am incercat, iti ofera mai mult spatiu de manevra.

Ce nu ma prea impresioneaza este ca e foarte mare cooldown-ul pe grenada si melee, mi-ar placea sa le vad mai jos un pic, simt ca nu ma pot folosi cum trebuie de ele, iar uneori mi-e teama sa le folosesc ca nu cumva sa le irosesc. Also, golden gun-ul se simte ciudat, poate mi-e mie greu sa ma obisnuiesc cu el, dar inca nu-mi dau seama cat timp am la dispozitie sa-l folosesc, uneori parca dispare super repede desi trag doar un shot.

Sunetele in schimb sunt foarte misto, crispy clear, iar armele mi se pare ca se aud mult mai impresionant, le da un impact mai mare. Oricum, in mare parte m-am bucurat de ce am vazut, quality of life improvements peste tot, si sper ca toate Strike-urile sa fie in genul astuia, cu mecanici deosebite presarate pe parcurs (ca niste mini-radi-uri), mai ales la boss-ul final unde tot "evolua".