Cu ajutorul lui DeathWings am pus si eu mana pe jocu asta, desi nu e genul meu iar cealalta incercare a unui joc de genu (Dark Souls 2, cred, pe X360) m-a facut sa renunt la el dupa doar 10-15 minute.

Initial voiam sa incerc un trial/demo, dar cum nu mai sunt la moda, l-am luat cu imprumut.

Si bine am facut.

Nu ma omor dupa univers sau perioada, sau chiar dupa genul asta de jocuri, dar pot spune ca-mi place la nebunie combat-ul si jocul overall e foarte tare frate. Cred ca am vreo 8h deja in el, n-am umblat la dificultate dar nu mi se pare greu, doar challenging.

In mare, am trecut de primele 2 boss fights fara prea mari probleme

Am mai cautat pe net tips and tricks, dar momentan inca e fun si paca nu vreau sa-mi stric experienta doar ca sa merg sa iau nu stiu ce arma mai buna, sau armuri, samd. Prefer sa-l joc liniar, asa cum ma duce el si sa ma bucur de el.

Momentan am gasit o arma si un pistol (deci 2 arme ) mai bune, dar inca nu le pot pune, din lipsa de nu stiu ce nivel. Inca nu m-am prins.

La fel, vad ca vorbiti de 100-150-200k de blood souls, dar eu cu greu ajung sa am 5-7-10k si ca sa nu le pierd, ma duc repede sa-mi cresc personajul in nivel.

Inca nu m-am prins de ce fac toate lucrurile pe care le am si nici cum sa fac sa folosesc pistolul in lupte, ca inafara de cainii aia (sau ce sunt) nu prea pot face asta, ca e damage prea mic.

Daca aveti ceva tips and tricks constructive, sunt bine venite. Sper sa am rabdarea si timpul necesar sa-l termin.