Man, nu e niciun I told you so, tu esti hater din oficiu si nu iti place nimic cu Android oricum, astfel ca replica o poti da la orice produs ziceam eu ca nu imi place. Nu e treaba de Google aici, pentru ca telefonul lor merge perfect, ce fac restul cu telefoanele lor nu e treaba lor pana la urma, ei lanseaza un OS pe care restul aleg sa il foloseasca intr-un anumit fel. Daca OnePlus 5 merge perfect, Nexus, Pixel nu au problemele de la Samsung, e semn clar ca aici e doar o problema de la Samsung, si nu de platforma in general.

Senzorul pe spate nu ma mai deranjeaza, dupa o saptamana m-am obisnuit, astea sunt figuri sa comentezi despre aspecte de genul asta daca nu ai folosit telefonul cateva zile/saptamani ca sa ai timp sa te obisnuiesti. Faza cu Bixby e cretina, si din nou, tine de constructorul Samsung, nu de platforma Android. Eu l-am luat pentru design 90%, dar incep sa imi regret decizia. Nu e capat de lume pana la urma, e doar un amarat de telefon, asa ca astept Pixel 2 si imi accept pierderile de rigoare la vanzarea lui S8. Noi sa fim sanatosi!