Single post: Fotbal
-
04-08-2017 13:55 #6995 SP
Senior Member
Inteleg ce zici, sunt de acord partial. Totul este o bula care va exploda pentru ca nu se va putea sustine.
Stiu ca echipele din Premier League sunt platite obscen din drepturile TV. Este un campionat spectaculos, multi prefera sa se uite la Crystal Palace - Watford decat sa vada un Malaga-Levante sau Udinese-Palermo, ceea ce este de inteles. Doar ca nu cred ca merita aceste sume; deopotriva echipele mari si cele mici. E o discrepanta prea mare intre anii 2000 si acum, spre exemplu.
Consider ca banii arabilor vor disparea asa de usor cum au si aparut in peisaj. Nu vreau sa intru intr-o discutie care cade in politic, dar ce se intampla acum cu aceste grupuri de investitori/ concere nu este deloc benefic sportului si asta se va vedea cu cat vor fi in continuare astfel de "afaceri" facute. Cu banii ascunsi prin offshore, pentru a fenta statul, cu un grup de oameni care cumpara un om (fotbalist) pentru a il aduce sa joace dupa pofta lor si asa mai departe.
Doar pentru ca primesc mai multi bani ca inainte, nu inseamna ca trebuie sa isi piarda simtul logicii si al bunul simt si sa sparga sumele astea pe transferuri astronomice. Daca era totul asa legitim, banii aia ii bagau in baze sportive, grupe de copii si juniori, stadioane si cate si mai cate. Dar ei stiu ca banii aia sunt doar o iluzie de moment cu care fac ei pokemon collect them all.
Meh, nici nu stiu de ce mai am sentimentul asta de revolta oarecum, cand stiu ca totul este business.