Quote Originally Posted by Espiritus View Post
De acord, atmosfera e fantastica. Povestea in schimb pentru mine a fost inexistenta, jur ca nu am dat skip la niciun dialog si la final nu am ramas cu absolut nimic.
Da man, jocul iti ofera si posibilitatea asta. Which is cool, I guess. Poate subiectul in sine nu te interesa f mult. Dar pe mine story-ul complex bazat pe lovecraft m-a impresionat

---------- Post added 04-08-2017 at 18:17 ----------

PS: dialogurile si cutscene-urile reprezinta o mica portiune a story-ului. Descrierile item-urilor si ale obiectelor din joc completeaza si pe alocuri chiar construiesc povestea.

Asta e caracteristic pentru jocurile Souls.

---------- Post added 04-08-2017 at 19:10 ----------

PPS: insight-ul e destul de usor de inteles daca stii limba engleza. Simbolul ptr insight este un ochi, prima data cand vezi un boss sau ajungi in anumite zone ascunse primesti insight. Folosind consumabile madman's knowledge primesti insight. In descrierea stat-ului scrie: "The Insight stat represents the depth of inhuman knowledge. Needed to ring special bell, but induces frenzy".
Cand esti in cathedral ward nu cred ca e jucator care incercand sa ia un item ascuns dupa niste morminte si care sa nu fi fost surprins de ceva care l-a ridicat in aer si aproape l-a omorat.
La un anumit nr de insight poti vedea ce era acel ceva.

Toate asta spun destul de clar ca insight inseamna (ca si traducerea libera din eng) cunoastere si/sau intelegere.
Apii la ce foloseste? Obtinand Beckoning Bell si citind descrierea:
"Great old bell discovered in the underground labyrinth.
Its ring resonates across worlds, and the first hunter used it as a special signal to call hunters from other worlds to cross the gap and cooperate.
A human must use Insight to ring this uncanny bell, but the benefits of cross-world cooperation are many."

E clar ca ajuta la co op. Asta se poate deduce imediat cand incerci sa folosesti sau chiar folosesti obiectul. Daca vine un hunter fie el om sau npc sw consuma insight. Daca nu ai insight nu poti suna. Etc.

---------- Post added 04-08-2017 at 20:39 ----------

Legat de "probleme":

1. Nu e o greseala, jocul asta nu e god of war.

2. Idem. Jocurile souls se vor a fi jocuri unde moartea caracterului sa te loveasca cat mai tare astfel incat sa ai motivatie pentru a deveni mai bun, pentru a nu muri din nou.

3. E decizia ta cum vrei sa joci dar nu orice joc din orice categorie trebuie sa iti ofere tie aceleasi optiuni. That is not the point. Inca de la primul joc Souls scopul nu a fost sa multumeasca marea masa de gameri. Si in mare parte conceptul s-a pastrat.

4. Aici 100% de acord. Ds2 si 3 au optiunea asta si e curios ca au exclus-o din BB. Totusi poti folosi Bold hunter's mark pentru asta si e chiar o cale mai rapida pentru ca nu mai e nevoie sa faci backtrack la lampa. Itemul asta e f ieftin de cumparat de la messengers si eu am farmat cu el cu mare succes si destul de mare viteza.

5. Nici nu e nevoie. Majoritatea npc-urilor nu sunt puse acolo pe post de gps.

6. Aici iar ai dreptate cu privire la respec. Asta ar fi fost un nice to have, care iar este si in ds2 si in 3. Pe de alta parte in BB nu e mare nevoie pentru ca spre deosebire de DS e mai putin reliant pe clase de jucatori.