Am trecut si de alea pana la urma. Imi place ca in mare parte, jocul este challenging si chiar este greu sa-l lasi din mana.

Dar in unele momente, am impresia ca jocul este facut de retardati. Adica doar faptul ca nu poti pune pauza intr-un joc single player, mi se pare o dobitocenie enorma. Si cred ca cel putin 30% din morti, au fost din cauza animatiilor (faptul ca a dat cu o data mai mult decat trebuia, sau ca nu a iesit din animatia pentru lovit ca sa inceapa animatia de roll/strafe) sau pur si simplu pentru ca eram in combat langa o prapastie si pentru ca m-a impins ala putin sau un strafe a fost cu 1mm mai lung, am murit.

Oricum, este un joc foarte bun si chiar daca nu-l inteleg ca voi (adica pentru mine poveste nu exista pana in punctul asta) si nici nu ma extra documentez despre asta (prefer ca detaliile povestii/personajelor sau chiar un tutorial mai complex, sa-mi fie aratate in joc si sa nu fie nevoie sa citesc 10h pe diverse site-uri), dar tot il apreciez si-l savurez cu mare placere. Sper sa ma tina placerea pana-l termin