Single post: Religii, ateism, argumente si contra-argumente
-
Senior Member
Cum adica daca iti cere sa ucizi, nu, dar daca iti cere sa mergi la razboi, mergi? Crezi ca in razboi imparti dragoste si fericire sau ce?
Fix pe motive de genu' asta am eu boala pe oamenii credinciosi pana in aberatie, cand fac chestii de genu...ASTA, ah da...m-am aruncat in aer pentru caaa...pana mea, virgine in rai si Dzeu a zis razboi.
Nu inteleg cum puteti sa va bateti in piept ca Dzeu iubeste neconditionat pe toti dar in acelasi timp se omoara/sinucid oamenii in frenezie in numele lui.
Suntem prea multi pe planeta asta pentru binele nostru....prea multi asculta la mine, prea multa "democratie" si prea multi oameni ca sa mearga totu zbarna pe timp indelungat.
Cand ai timp si vrei, foloseste creieru ala la ceva constructiv si citeste: https://www.goodreads.com/book/show/...xth-extinction , recomand cu mare caldura. Oamenii mereu au avut nevoie sa creada in ceva mai mare, nu pot sa conceapa ca dupa ce murim doar ne stingem. Fara credinta si frica in "ala" mare ar fi haos, controlarea maselor.