Quote Originally Posted by eastbason View Post
Merita banii oare? Am plasat si eu comanda....dar parca nu sunt convins 100 %. Intentionez sa le folosesc la PC.

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Da . Merita fiecare leut din cei 268 lei. Spun asta dupa ce mi-au venit si ascultat. Poate mai trebuia nitel bass dupa gustul meu dar sunt super.

Revin cu citeva raspunsuri " colegului " clavazator care nu era sigur ca acele casti asus rog strix 7.1 in compatibilitate reala a lor cu cel putin consola ps4/ps4 pro/slim. DA SUNT COPMATIBILE CU ELE - CONSOLELE PS4 TOATE. Ai posibilitatea conectarii lor wifi prin sticul conectat la usb sau prin cablu jack jack direct in controller - unde sigur cred ca o sa descarce mult mai repede acumulatorul. La pc nu am ajuns inca sa le conectez ca nu prea se folosesc acolo - castile vin cu toate accesorile nesesare conectarii directe cablu jack audio tata+ jack microfon tata la un capat iar la celalalt mufa jack mama unde conectezi cablu jack jack.

Numai vorbe bune despre ele la ps4 la banii astia. Pot fii unii care vor spune ca altele cu siguranta la o alta suma de bani mult mai mare decit 268 lei ca fac si aud mai bine SA NU UITAM SUMA PLATITA .