Single post: Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC

 1. #1 SP
  Member Chazy90's Avatar

  Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC

  Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC
  Este impecabil stara 10/10 aproape ca nou, in cutie cu toate accesorii (Cablu USB, Geanta de transport, Set de 4 padele, Set de 6 thumbsticks: standard [2], inalt [2], si bombat [2], Set de 2 D-pad: fatete si standard).
  In garantie pana la 30.01.2019.
  Accept orice fel de test. Prefer o predare personala in Bucuresti.
  Pret: 350 ron

  Imbunatateste performanta
  Comutati intre o varietate de thumbstick-uri metalice si Dpad-uri pentru un control personalizat si o ergonomie crescuta. Descoperiti configuratiile care va pot imbunatatii acuratetea, viteza si performanta in joc. Controllerul Wireless Xbox Elite se adapteaza la dimensiunea mainii si stilului de joc. Veti experimenta un control mai bun indiferent ca va jucati FPS, curse de masini, lupte sau alte genuri. Noua fateta a Dpad-ului iti permite o executare mai usoara si mult mai realistica a combo-urilor.

  Control si incredere
  Controlerul Xbox Elite Wireless are patru sloturi pentru padele interschimbabile. Le puteti atasa si scoate cu usurinta. Alegeti sa atasati una sau mai multe padele si configurati controlerul cum doriti dumneavoastra.
  Padelele va ofera mai mult control, astfel incat sa puteti executa miscari devastatoare si sa aveti un control mult mai eficient.

  Reactie rapida cu Hair Tigger Locks
  Cu tasta Hair Trigger Locks acum puteti trage mult mai rapid, salvand timp pretios pentru fiecare declansare. Din cadrul aplicatiei speciale pentru acest controller, puteti ajusta sistemul de tragere prin Hair Trigger Lock.

  Flexibilitate si libertate absoluta
  Personalizati experienta dumneavoastra si mai mult cu aplicatia usor de utilizat (disponibila pentru Xbox One si Windows 10). Ajustati triggerele la valorile min/max, sensitivitatea joystick-ului si multe altele, astfel incat comenzile sa fie configurate exact asa cum doriti. Atribuiti fiecare din cele 14 intrari la butoanele ABXY, padele, D-pad si triggere.
  Creati cate profile doriti in aplicatie si adaptati setarile pentru fiecare joc. Incarcati doua profile pe controler si schimbati instantaneu intre ele cu ajutorul Profile Switch. Posibilitatile sunt practic nelimitate.

  Asa se simte performanta
  Fiecare suprafata si detaliu au fost concepute pentru a satisface cele mai riguroase cerinte ale gamerilor competitivi. Thumbstick-urile din material metalic, Dpad-urile si padele sunt construite sa reziste. Frecarea redusa, inelele intarite din jurul fiecarui Thumbstick minimizeaza gradul de uzura pentru a asigura cea mai buna actiune a controllerului Wireless Xbox Elite.
  Grip-ul din material cauciucat unic iti permite o priza mai buna si stabilitate sporita asupra gamepad-ului. Manerul a fost de asemenea imbunatatit, permitandu-va sa manipulati cu mai putin efort controller-ul, astfel incat sa va puteti juca mai mult si mai confortabil. Finisajul soft-touch va permite sa experimentati o senzatie de lux si de control total.

  Gata pentru orice, oricand
  Controllerul Xbox Elite Wireless vine cu o geanta de transport si o varietate de componente interschimbabile. In cutie, veti gasi:

  - Controllerul Xbox Elite Wireless
  - Geanta de transport
  - Set de 4 padele
  - Set de 6 thumbsticks: standard (2), inalt (2), si bombat (2)
  - Set de 2 D-pad: fatete si standard
  - Cablu USB
  - Ghid de instalare si configurare rapida
  Attached Images Attached Images 163840051_1_644x461_controller-xbox-one-elite-pentru-xbox-one-si-pc-bucuresti.jpg 163840051_2_644x461_controller-xbox-one-elite-pentru-xbox-one-si-pc-fotografii.jpg 163840051_3_644x461_controller-xbox-one-elite-pentru-xbox-one-si-pc-accesorii-console.jpg 163840051_4_644x461_controller-xbox-one-elite-pentru-xbox-one-si-pc-electronice-si-electrocasnic.jpg 163840051_5_644x461_controller-xbox-one-elite-pentru-xbox-one-si-pc-bucuresti-ilfov.jpg