Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Assassin's Creed: Origins
-
Banned
Mda, cam ce aduce jocul dupa ce am vizionat cateva 1-2 trailere de gameplay :
-aceleasi animatii si acelasi motor grafic Anvil pe care il vedem de 10 ani incoace
-vultur copiat dupa bufnita din Far Cry Primal
-ne batem cu animalutele sau le imblanzim ca-n Far Cry Primal
-sute de misiuni secundare si inventar ca intr-un RPG doar de dragul de a mai prelungi jucabilitatea jocului avand in vedere ca povestea o sa fie la fel de cacao.....misiuni secundare in care mai mult farmam ca-n WoW
-camile, piramide, crocodili, barcute pe Nil, desert, mumii si lupte cu serpi gigantici (dupa ce personajul consuma halucinogene)
-lupte cu gladiatori ca-n Ryse Son of Rome...yay
-aceeasi poveste reciclata de la filmul "Cleopatra" din 1963 cu Elisabeth Taylor...cred ca de atunci am vazut unspemii de adaptari la povestea Cleopatrei , Cezar si Antoniu si in filme, seriale si jocuri de telenovela asta.........cu Regina Zenobia de exemplu nimeni nu se risca, desi pare sa aiba o poveste de 10 ori mai interesanta
-te poti catara decat pe palate, temple si piramide, ca in rest nu prea ai decat pe palmieri si cateva case din lut
-explorat morminte fara puzzle-uri complicate cum vedem de la Tomb Raider 2013 incoace
-aceeasi senzatie de tipul " am mai vazut asta pe la AC2"
-acelasi hype manifestat in perioada de pre-lansare, urmat de un val de dezamagiri dupa lansare
-ramane de vazut daca va mai avea aceleasi buguri cretine pe care le tot intalnim inca de la AC2 si care au ramas nerezolvate de atunci si daca jocul va avea o portare decenta pe PC.
Toate astea impachetat la un pret frumos de 60 euro editia standard, ori daca vrei experienta completa - 90 euro fratica !
Parerea mea: cred ca era mult mai decent daca abandonau seria definitiv dupa lansarea catastrofala a lui AC Unity (si pana si ala avea o tematica mai interesanta decat plictiseala asta de Origins).
Sau si mai bine, incheiau seria chiar de la AC3.
Lumea oricum nu mai da doi bani pe poveste de la disparitia lui Desmond de pe scena in AC3 si odata cu prevenirea sfarsitului lumii in 2012, intriga luptei dintre asasini si templieri fiind si asa aiurea prelungita ca mai nou,
Seria, in ce priveste partea moderna a povestii, nu mai are niciun farmec dupa 2012.
Cat despre tipul ala care a spus abominatia ca Parisul si Londra i se par naspa in comparatie cu Egiptul, serios , nici nu poti sa compari experienta de a explora Roma, Venetia, Florenta, Istanbul, Parisul sau Londra cu cea de a explora pustietatea din Egipt.
In rest ce pot sa zic, o sa moara e si franciza asta cum a murit franciza Prince of Persia deceniul trecut: l-au tot muls pana cand lumea s-a saturat de el si murind prin 2010 cand putini mai dadeau 2 bani pe el.
Ubisoft repeta istoria si in privinta lui AC.
Pacat, ce frumoasa a fost povestea din primul, chit ca era repetitiv, dar dialoguri din alea filosofice dintre Altair si mentorul sau ori cele dintre Desmond si Vidic despre societate, masele muritorilor de rand, control si civilizatie nu o sa mai vedem vreodata in seria asta.