Am incercat citeva produse de pe bestecig si sint supermultumit. Faza e ca si RY-4 xhigh are gust (tot) de iarba/alge de mare cu toate ca ar trebui sa fie caramel plus vanilie la gust. Inainte gustasem niste Virginia. Acum am si cirese si piersici high dar cred ca s-au incurcat in sticlute si mi-au pus xhigh la piersici. Piersicile nu merg combinate cu nimic deoarece au gust foarte intens. Am combinat acestea cu Kent dar tot piersicile erau predominante. Am avut un cartus de Malboro de la Janty si l-am combinat cu ciresele. Bomba bre !!! Supermarfa, nu am cuvinte ce bun e. Oricum ciresele au un gust mai "sec" iar cu Marlboro e super. O sa comand la ei niste Marlboro si niste cirese xhigh, eventual niste cafea sa vad ce gust au. Nu-mi place gustul de lapte in cafea si sper sa fie cit mai "seaca". Dar si gusturile dulci de la bestecig sint marfa si superparfumate. Nu contin asa mult propylen din ala asa ca le recomand. Le gasiti si la Lucian sau Eugen la pret de 20lei/10ml. Aproximativ si estimativ... Scuze de reclama dar merita incercate, valabil pentru bucuresteni, nu stiu pt alte localitati...

Am reusit sa combin cartusele tubulare de dura sau joye (negre si albe) sa le pun pe dse901. E simplu, inainte erau prea subtiri si ieseau. Am luat un ac de cusut (cu ajutorul unui patent) inrosit in foc la aragaz si am dat/tastat cu latul lui peste marginile cartusului incit sa se formeze niste striatii. TURBO dse901 !!!

Se pune pe "vata" o picatura din lichidul "x" si alta din lichidul "y" iar pe atomizor o singura picatura din lichidul care doriti sa predomine. Sau la mijlocul tubului citeva picaturi intre "vate" din al doilea lichid si cu o penseta se impinge putin in sus si in jos "vata" pina considerati ca sint amestecate.