Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread
-
01-09-2017 23:19 #2507 SP
Senior Member
Horizon: Zero Dawn - 100% [P]
O super lista de trofee, nimic nu e missable si majoritatea se obtin natural jucand jocul. Pentru 100% e si un DLC care cere sa termini NG+ pe ultra hard, dar nu e cine stie ce, am murit de cateva ori doar la ultima lupta.
~ 45 - 50 de ore pana la platina + 8 ore pentru NG+
Nier: Automata - 100% [P]
Cea mai buna poveste din toate timpurile, hands down. Jocul e plin ironii fine (si inteligente) fata de filosofi, societate, pana si univers, insa nu e pentru oricine, in sensul ca nu poate aprecia o critica adusa lui Kierkegaard cineva care n-a citit Kierkegaard. Dupa endgame se pot cumpara toate trofeele cu in game currency, de asta si platina are raritate de ~30% pe psnprofiles.
~ 50 de ore, am facut toate side questurile si nu m-am grabit, am cumparat trofeele idioate care imi cereau sa omor 1000 de mistreti; probabil fara trophy shop s-ar mai fi adaugat vreo 5 ore de grinding
PSNProfile