Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Eu nu inteleg ce tot cauti pe thread daca nu-ti place jocul/seria. Pe mine nu ma vezi pe thread-ul de Destiny 2 facand acelasi lucru...
Pai singurele chestii care ma mai atrag la seria asta sunt tematica, sistemul de Parkour si explorarea, ATAT.
Eu o sa testez jocul la un moment dat, dar sunt sceptic ca va fi mai bun decat ultimele titluri.

Pana una alta, vorbim de aceiasi producatori care in 2012 ii dureau la banana ca ne pierdeam salvarile la AC3 din cauza sistemului de Cloud , chiar si dupa 10 ore de joc, pierzand tot progresul....tot pe aceiasi indivizi ii dureau in cot de plangerile noastre legate de optimizarea proasta din AC Unity in 2014.
De asta ma indoiesc ca AC Origins va fi mai bun.

Inteleg, nu trebuie sa fie realistic, ca doar e joc, dar parca jocul se inspira din realitatea istorica.

Adica, am vazut RPG-uri gen The Witcher 3, Skyrim si Dragon Age care respectau mult mai bine legile fizicii....si vorbesc de RPG-uri FANTASY.
La Tomb Raider , Mario sau Uncharted mai poti trece cu vederea, dar la AC, care cica-i de "inspiratie istorica", nu prea.