Single post: Assassin's Creed: Origins
-
Banned

Originally Posted by
Dant3
Așa a vomitat ăsta inepții și despre Mass Effect...E la moda sa fii hater.
Faptul ca critic inseamna ca sunt hater?
Ca nu suport sa-mi fie insultata inteligenta in jocuri create de scenaristii si dezvoltatorii lui peste prajit, asta e.
Consider ca am facut observatii de bun simt. Mai degraba, e la moda sa critici ca sa nu te trezesti ca joci acelasi "excrement" frumos impachetat si reciclat asta in timp ce producatorii scot milioane de dolari, iar tu ramai cu buza umflata. Nu de alta, dar factorul "FUN" e cam in scadere de la titlu la altul, jocurile nici macar nu mai sunt jocuri, ci doar filme interactive cu QTE-uri.
Pana una alta, intorcandu-ne la subiect, o sa aiba macar jocul asta ceva misiuni STEALTH?
Sau avem de-a face cu inca un Warrior's Creed ca-n AC3, unde numai asasin nu erai?
---------- Post added 03-09-2017 at 19:52 ----------

Originally Posted by
SYZYGY
Nu pot sa cred ca oamenii cauta logica si realism in jocuri, ele trebuiesc sa faca fix opusu. Nu te forteaza nimeni sa il cumperi...vrei sa il joci bine, nu vrei...iarasi bine. Daca vrei realism o sa joci doar ArmA pe partea de shooter si random simulator de masini. Ai fi surprins sa afli cate jocuri respecta "realitatea".
Acelasi argument demodat cu " daca nu-ti place, nu cumperi, sau fa-ti tu joc".
Serios, sunt satul de fraza asta de mai bine de 15 ani sa o tot citesc.
Nu, poate daca jucatorii n-ar mai cumpara aiurea porcariile reciclate ale producatorilor mari si ar baga presiune, poate ar pune si ei umarul la treaba sa dezvolte jocuri mai de calitate.