Guys, aici nu e vorba ca vrem sa discriminam anumiti useri sau sa taiem functii doar de dragul de a o face, eventual enervand pe unii sau pe altii in timpul procesului. E pur si simplu vorba de un management prost, iar eu sunt vinovatul principal. Am pornit in perioada in care banii nu erau o problema... si am trecut intr-una unde eu personal nu ma descurc. Si din pacate si forumul are de suferit.

Cred ca am fost eu prea optimist si am sperat ca in timp ce comunitatea creste, costurile astea sa devina niste nimicuri. Plus ca am sperat la faptul ca dragii nostrii jucatori de pe piata (distribuitori, vanzatori, publisheri, etc.) sa inteleaga ca totusi reclama e sufletul comertului. Din pacate, Romania este inca un target prea mic... aici inca ai slabe sanse (care tind spre zero) daca nu ai pile pe unde trebuie. Iar eu din pacate nu sunt genul care sa mearga sa stea in genunchi la un Vodafone, la un eMag, in speranta ca in loc sa arunce banii pe un print pus la un colt de strada, ignorat de toti, sa arunce si in zona aceasta, unde chiar avem oameni pasionati, care chiar dau o groaza de bani pe pasiunea lor.

So... ca ne place sau nu, ceea ce se intampla acum este rezultatul direct al actiunilor noastre. Atat ale mele, cat si ale voastre. Eu n-am fost un bun manager, voi nu vreti sa dati bani pe "prostii"... c'est la vie! Daca nu mi-ar fi pasat, ar fi fost inchis de mult. Asa ca acum taiem, incercand sa salvam ce se mai poate. Pana in Ianuarie cand vedem daca putem continua sau nu.

Oricum vremurile sunt mult schimbate fata de atunci cand am pornit. Si cred ca si oamenii sunt mult schimbati. Pe unii dintre voi aproape sa nu va mai recunosc... stau cateodata si ma uit la evolutia unora, imi aduc aminte de vremurile in care beam o bere impreuna, discutam despre toate astea cu pasiune... si azi trebuie sa stau sa le vanez posturile in care isi baga ceva in ceea ce am facut impreuna. Dar, repet... asta e viata. Momentan, asa cum e, mergem mai departe.

Incercati totusi sa nu va mai loviti atat... pentru ca in final nu cred ca are vreunul dintre voi ceva de castigat din asta. In loc sa ne bucuram de cat de privilegiati suntem, ca avem libertatea si resursele sa ne putem bucura de niste pasiuni, ne comportam ca niste copiii mici. In timp ce altii trec la propriu prin foc si apa (vezi uragane, incendii devastatoare), sunt rupti de cutremure (vezi ultimul de 8.5 grade Mercalli), nu au acces la minimul de informatie (vezi Coreea de Nord) sau nu au acces la apa (vezi Africa, India, etc.)... noi ne lovim de chestii minore, din care se face tantarul armasar.

Dar, sa nu devenim prea dramatici, pt. ca nu suntem intr-o telenovela. Aici a fost facut un proiect din pasiune si din dorinta de a scapa de stress-ul din partea cealalta (remmember computergames?), pe cand probabil ar fi trebuit sa-l gandim ca un business. Insa eu nu sunt un om de afaceri bun... nu am resurse de PR si din pacate (o spun fara sa incerc sa jignesc pe cineva) nici nu am primit ajutorul pe care-l speram. Sunt aici oameni cu relatii, oameni cu bani, oameni cu resurse... care nu au miscat un deget. Si nici nu sunt obligati dealtfel. E doar un statement. Ca dealtfel tot ceea ce se intampla aici. Inclusiv agresivitatea pe care o vedem la unii, este tot un statement. Astia suntem. Romani. In UE. Earth. 2017... Captain's log 3485438530.

Hai, aveti grija de voi! Momentan inca mai suntem aici!