Mi-am comandat Pro ul la Emag - ajunge in 2 zile .. Ps4 goes to OLX .
Slim era mai silention ( am prima generatie avion de ps4 ) , avea garantie 2 ani si avea maneta noua ( asta a mea merge in toate jocurile dar la Fifa face figuri deci cam trebuia sa iau alta ) - ma costa 300 de ron diferenta PS4 vandut la second si Slim ul la 1 149 oferta pe emag azi .
Deci era o afacere buna ca o maneta noua ajungea tot pe acolo - si aveam si ceva silention si cu garantie .
Am preferat insa alta avion incazit numit Pro pt ca .. fifa 18 e posibil sa arate mai bine pe PRO si pe un Led normal fata de ps4 normal .. sa nu mai zic fifa 19 care va fi si mai optimizat pt Pro .
Eu cred ca trendul la ei va fi Pro ul de acum incolo si restul ce pica pe Ps4 normal - va avea o grafica mai proasta patratita ( la Fifa 18 demo am vazut deja prea multa ceata invaluid terenul ca sa acopere randarile proaste iar la bari se vad deja patratele ce nu erau pana acum la celelalte fifa ) . Asta am vazut eu cu ochiul liber - no motive de hate baietiDeci totul optimizat pt Pro si rezolutii mai slabe neadaptate complet pt PS4 normal .
Si da - ft urata chestie pe care o face SONY - obligandu ma practic sa merg pe Pro datorita acestor semnale clare pe care le am tot analizat la rece de 2-3 zile .
oricand imi pot lua un Oled cu HDR si etc si ca optiune e preferabil sa am deja Pro ul . iar o 100 de euro pot sa o am tot timpul in buzunar ca nu e mare chestie si sa regret ca nu am dat o cand a trebuit .
pofta de un horizon sau GOW 4 poate aparea oricand si Pro e mai adaptat sa ii tina piept .
la revanzare se vor recupera macar 50 de euro din cei 100 de diferenta oricum .
balanta s a mai inclinat si in functie de PS 5 - am luat toate zvonurile si se pare ca estimativ cam in 2019 va apare - ceea ce inseamna 2 ani de gaming - iar pt mine e prea mult - daca era sa apara la anu mai rabdam un an si treceam direct pe 5 asa imi vine greu sa mai rezist fara potentialul macar al Pro ului .
X box ul nu este deloc in gratiile mele deocamdata pt ca sunt ft familiarizat cu Ps uldaca ati sti voi cum e sa joci pe PS 1 si 2 cand eram copil jocuri lungi ( resident evil ) FARA card de memorie in el si sa il lasi peste noapte in priza ca sa poti continua jocul dimineata ca nu mai puteai de somn
plus ca nu ma pot adapta manetei deloc pt Fifa .. imi vine efectiv pe dos
![]()
sper sa nu returnez Pro ul si sa iau Slim ul ca oricum schimbarea o fac 100% acumrevin cu pareri - si sper ca cele scrise mai sus ajuta si pe altii care sunt in situatii similare cu mine

Deci totul optimizat pt Pro si rezolutii mai slabe neadaptate complet pt PS4 normal .
Reply With Quote