Am jucat si eu cam 3 ore din acest demo beta.
Jocul mi-a facut o impresie buna. Meniul este foarte complex, cu multe optiuni de setari, personalizari, achizitii, etc. Prin el se navigheaza relativ lejer si este destul de predictibil.
Handlingul masinilor este bun, insa nu suficient fata de ce ma asteptam de la acest joc. Am facut ceva setari de gameplay si masina, insa nu am putut optimiza handlingul atat de bine incat sa-mi poata permite un control al masinii de mare finete, in depasiri sau shimbari bruste de trase. Poate ca dupa o perioada de obisnuinta, ar fi mai bine. Controlul masinii in modul cam. ext. 3D, este greoi si parca putin impredictibil. Cu, camera ext. doar cu botul masinii, sau din interiorul masini, controlul este mai bun. La acest capitol, eu am un punct de vedere personal. Aproape ca nu mai conteaza ce masina conduci, daca o poti conduce bine doar din interior, vazandu-i doar bordul si volanul. Mie imi place cel mai mult sa conduc masinile vizualizate din exterior, pentru ca le pot observa in detaliu si in rulare.
Grafica Gran Turismo Sport este foarte buna, iar sunetul este ok, fata de ce am avut pana acum in gran turismele anterioare.
Feelingul creat de curse, mi s-a parut insa destul de sters.

Nu voi cumpara jocul. Am Project Cars 2, si comparativ,aproape la toate capitolele mi se pare peste Gran Turismo, mai putin la cel de navigare in meniuri.

Este parerea mea personala si nu sustin ca este neaparat obiectiva. Evident, aici sunt chestiuni de afinitati, de obiectivism sau subiectivism. Eu insa, jucand si gran turismele si project carsurile anterioare, mi-am format o parere personala care m-a facut sa migrez din tabara gran turismo in cea a project cars, cu toate ca si cei din urma, sunt departe de perfectiunea in ceea ce priveste cursele auto.