Single post: Gran Turismo Sport
-
Member
Nu prea as spune fizica acceptabila, masinile nu se distrug din ce am observat, abia daca se zgarie. Meniul e ok, imi place mica parte de istorie pe care o insereaza in meniu, la inceput e coplesitor dar ma gandesc ca devine intuitiv dupa o perioada. O alta chestie ce nu imi place, camera cockpit e prea aproape de volan si nu se vad si restul detaliilor din interiorul masinii si nici din traseu, poate e vreo setare, nu stiu ca nu l-am butonat atat. Mai e si lipsa carierei singleplayer si nr redus al masinilor... Parca ar fi un demo mai mare intreg jocul.
Faptul ca nu e sim in totalitate mie imi convine pentru ca prefer simul imbinat cu arcade-ul, arcade care sa fie totusi decent si nu dus la ridicol. Desi sunt nehotarat intre GTS si PC2, m-as orienta spre GTS datorita faptului ca e exclusiv, imi lasa impresia ca primeste atentie mai deosebita de la developeri. Nu ma avant in el oricum, astept si cateva recenzii.
Spun asta din perspectiva unuia care l-a jucat cu controllerul, si nici nu ma intereseaza volane.