Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Gran Turismo Sport
-
Vires Intus
Guys, ma bate gandul sa-mi cumpar un volan ca lumea. Acum, as incerca tot posibilul sa nu dau o caruta de bani pe el, dar daca nu se poate altfel sunt dispus sa fac si pasul asta.
Oscilez intre G29 si T300RS, dar la T300RS nu prea imi plac pedalele, par cheap si nu au greutate, iar cu asta m-am confruntat la T100 pentru ca de fiecare data cand apasam pedala se ridica platforma cu totul si era IMPOSIBIL sa-l folosesc. Iar la G29 stiu ca e acel deadzone imens cat curu' lu' Ana Roman, ultima oara l-am incercat la o competitie de rallying si tot imposibil mi se parea. Any ideas? Mentionez ca vreau sa-l folosesc in principal pt GT Sport, dar si pentru PC, nu doar PS4.