Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
17-10-2017 22:56 #2419 SP
Senior Member
^ Este evident. Nu poti rezerva in magazin produsele care nu se afla deja in magazin. Emag iti aduce gratuit la showroom orice produs de pe site-ul lor, insa Altex nu iti aduce in magazin orice produs de pe site-ul lor. Ba mai mult, unele sunt intitulate "exclusiv online".
Din pacate compania asta nu stie sa profite de avantajul enorm pe care il are peste emag: magazine in multe locatii. De multe ori cumpar de la emag tocmai pentru ca il pot ridica din showroom, sa nu ma complic cu firme de curierat care livreaza numai cand sunt la munca, in rest avand liber.
Ultima data cand am comandat ceva de la Media Galaxy m-am lovit de o anomalie si mai mare. I-am spus omului de la curierat (Bucuresti, deci chiar masina Media Galaxy) ca nu pot ridica acum produsul, dar sa il lase la magazinul MG din apropierea blocului meu si il ridic eu diseara. Mi-a raspuns ca nu se poate, deoarece e plata ramburs. Nu l-am mai intrebat prin ce inductie a ajuns la legatura dintre plata ramburs si ridicarea de la sediul lor, era clar ca nu are rost.