Originally Posted by
GaDeAs
Arata-mi unde, ca Rtings ti-am dat eu facts cum ca OLED-ul bate la 6 din 7 categorii pentru calitate de imagine si ca TV. Daca vrei mai multa luminozitate ai optiuniile de la Sony, dar normal, in schimb la calitate de imagine, daca nu era acel trade si erau egal, Rtings spunea clar sa iei LED-ul fata de OLED.
E clar ca daca vrei luminozitate iti iei LED de la cine vrei tu, dar majoritatea prefera calitate vs luminozitate, poti vedea asta la CE care a fost castigatoru pentru best HDR (mai sus tu spuneai ca mai multa luminozitate = HDR mai bun, aparent nu e asa), pentru ca in primu rand nu luminozitatea conteaza asa mult, mai ales daca vrei calitate la un film, te uiti seara si cu lumina stinsa. Din moment ce te uiti seara nu prea ai nevoie de atata luminozitate, pentru si asa e deja deranjant si la aia "putini niti".
Acum cu astea spuse, intelegi si tu ca OLED-ul e mai bun la calitate de imagine si ca LED-ul e mai bun la luminozitate, dar nu calitate? Fie ca e LED de la Sony sau de la alt producator? Pentru ca de asta tot urla lumea la tine aici, fiindca spui abureli fara evidenta, credca stim toti ca LED-ul bate la luminozitate, dar tu nu vrei sa intelegi ce-a ce spunem noi.