Single post: Tigara electronica
-
25-10-2017 19:09 #4451 SP
Member

Originally Posted by
ccheep84
Pentru inceput,iti recomand calduros un Aspire nautilus mini sau Nautilus 2,cu rezistente gata facute,pe un mod Evic.Nu o sa fii dezamagit.Daca vrei sa te apuci de "mesterit",atunci mergi cu incredere pe ceea ce a recomandat chesterb(mai precis versiunea a 2-a,pe care am luat-o si eu,deoarece prima nu se mai fabrica din cate am inteles.
---------- Post added 25-10-2017 at 16:56 ----------
Din pacate,aceeasi problema o are si versiunea a doua:mufa are un mic joc,atunci cand e montata pe mod.Cred ca am sa fac si eu chestia cu garnitura.Apropo,ce kanthal folosesti pentru rezistente?
Kanthal nu prea folosesc. Cu excepția coilurilor exotice pe RDA-uri (alien, staggered, fused, etc)
În rest, bag SS sau Ni80 pentru rezistențele clasice. 
Originally Posted by
westy9009
Merci mult de recomandare - exista in bucuresti orice magazin cu produse pe care pot sa le testez ? ( exclus - sictiritii din mall ) unde atunci cand ii intrebi ceva ori stau pe FB ori se uita la tine de iti vine sa pleci si sa iti cumperi un cartus de tigari

Poți să te duci cu încredere la Vapez Romană. Băieții sunt foarte ok.
Pentru început poți lua eVic. E printre cele mai bune moduri entry-level.
Dacă vrei ceva serios, să te țină mult și bine, orientează-te către un mod cu chip de la Evolv (DNA75/DNA200/250) sau YiHi, cel din urmă fiind mai user friendly pentru începători.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk