Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: The Last of Us: Part II / Remastered
-
Member

Originally Posted by
solecon
Mult prea multe cadre cu musculatura mamei lui Ellie (nu, nu sunt unul din cei care se plangeau inainte ca infatisarea baieteasca a lui Ellie nu le satisface tendintele pedofilice si ii obliga sa-si confrunte homosexualitatea reprimata, dar mi se pare ca aici e prea mult; din incercarea lor de a prezenta "equality", cei de la Naughty Dog creeaza niste monstruozitati, cum au facut si cu tipa de culoare din Uncharted 4 - Nathan Drake si Joel nu au musculatura atat de bine definita, ffs), niste "villains" de desene animate, violenta inutila si de dragul socului...
What?
Ce monstrozitati? In primul rand, e un joc video, plasat in mijlocul unei epidemii, cu zombi, sau chestii care fug repede spre tine si vor sa te omoare, nu toate tipele arata ca si Quiet din MGS. Get over it, femeile pot avea muschi. In al doilea rand, e un joc video. Ma sperie ideile tale despre femei. Probabil si tu esti un pic speriat cand vezi o femeie ca iese din bucatarie.
Also, unde s-a stabilit ca aia e mama lui Ellie?
Also, trailerul mi s-a parut super interesant, ca a ales sa arate o parte mai putin sentimentala, un slice of life din univers. Cu totii stim ca jocul e cu Joel si Ellie, prefer sa las misterul sa dainuie decat sa-i vad pe ei rehashuiti in cinspe trailere. Also, nu vorbeste nimeni de partea religioasa? Mai ales avand in vedere ca primul joc n-a avut nimic din chestia asta, mi se pare interesant ca au ales sa exploateze domeniul, cu "apostates" & stuff, a sunat foarte Outlast 2-ish. In concluzie, trailerul aduce doar chestii noi francizei, singurul lucru familiar e muzica si clickerii de la sfarsit. Imi plac chestiile noi, deci imi place si trailerul. Daca modul lor de a prezenta "equality" e sa creeze continut blana, pai vreau si eu sa ma urc in trenul asta.