Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul iPhone & iOS
-
31-10-2017 12:04 #3509 SP
Admin
In afara de restart, eu zic sa nu te agiti... Pana nu se pune la punct iOS 11-ul, vor tot exista bug-uri. Ne-am asumat acest risc cand am instalat iOS 11. Din pacate si Apple vad ca merge in trend-ul: lansam acum si reparam dupa. Chiar si cu acele zece mii de beta versions. Probabil vom vorbi de un iOS 11 bun de-abia de la 11.2 sau 11.3 incolo...
La mine in continuare bateria e facuta praf. Ma bucurasem un pic la 11.0.3 dar s-a dus naibii. Culmea e ca in idle e sublim (de exp. nu pierd nici macar 1% pe noapte - cand dorm, desigur), dar la usage, ma uit cum scad procentele in draci. Daca inainte la normal usage aveam cam 10% cadere pe ora, acum de exp. dupa nici 3 ore de normal usage am 50% baterie. Cu alte cuvinte, de la 10 ore la 6...