Single post: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread

1. #2524 SP
    Junior Member Shiro's Avatar

Revin dupa o pauza super lunga, cu platina #2, de PS4.

#25. NieR: Automata - 100% (2/10) - Dupa o ''pauza'' indelungata (si mult timp pierdut cu vanatul trofeelor la DLC'urile de la FF XV, am reusit in sfarsit sa iau platina la joc. Nu pot spune altceva, decat ca jocul e super tare...are o poveste interesanta, caractere bine dezvoltate, soundtrack frumos, si gameplay foarte fluid (nu ma mir...vorbim de Platinum Games pana la urma). Ca si primul joc aparut pe PS3, are o multitudine de ending-uri, foarte multe quest-uri (nu se compara cu numarul de pe FF XV insa ), si acel ceva diferit care te atrage. Nu prea am de ce ma plange de joc...singura parte enervanta care nu mi-a placut, a fost acel hacking mod care il avea ca pe un fel de unealta impotriva inamicilor, ce tine de 9S...sunt de parere ca jocul putea fi la fel de bun, si fara acel mod. Altceva...poveste e buna....insa sunt de parere ca povestea la primul joc, e un picut mai buna. In comparatie la primul joc, care m-a facut sa cam plang, la toate ending-urile, 'Automata, nu a reusit decat sa ma emotioneze un picut. Foarte buna poveste, dar nu la fel de buna ca a primului joc, parerea mea. Trophy hunting, nimic greu...odata ce obtii cele 3 main endings, deblochezi ''trophy shop'', unde poti cumpara aproape toate trofeele care iti lipsesc (in afara de ending-uri...ceea ce am si facut desigur .

Enjoyment: 9/10 - Cum spuneam...super tare jocul, dar parca ai lipseste ceva, ce primul joc are si a reusit sa ma captiveze pana la finalul jocului.

Platinum Hunt: 2/10 - Doar pentru ca trebuie sa termini jocul minim 3 ori, si al 2-lea run e exact la fel ca primul, numai ca vezi povestea din perspectiva personajului secundar.
    Attached Images Attached Images 1_final_words.png