Single post: Clubul Xbox One X
-
Why so serious ?
Nu au ce sa spuna, pentru ca nu stiu nici ei.
Treaba sta in felul urmator. Stiti cu totii ca la noi in tara nu se lanseaza oficial. Asa ca magazinele astea mari incearca sa-l achizitioneze prin diversi furnizori care au promis initial X numar de console. La eMag din ce stiu, au fost promisiuni cu X si Y nr de console initiale, de la 2 furnizori.
Unu din ei a dat inapoi, pe motiv ca nu exista stoc, asa ca a ramas doar unu din ei. Deci din start, stocul s-a injumatatit. Acum, acest X furnizor asteapta sa gaseasca undeva X bucati (chiar daca nu la fel de multe cate a promis initial) pentru a le achizitiona de acolo si a le livra eMag-lui.
Din moment ce nu prea exista stocuri nicaieri si pana la urmatoarea transa livrata de Microsoft catre tarile "oficiale", eMag and co nu prea au ce face si nu prea pot promite mare lucru.
Asa ca nu ramane decat sa asteptam. Eu sunt tot pe lista de asteptare, platind in avans un produs pe care nu-l am in ziua lansarii, dar cumva, inteleg ca este peste puterile lor si ca daca e sa blamam pe cineva, Microsoft este acea "persoana" si nu eMag sau Altex. Nu in cazul asta.
Initial stiam de 2-3 zile de intarziere, dar nu se stie daca se pot respecta aceste date, in situatia de fata.
LE: in other news, exact ce ziceam ca se va intamplat - Microsoft teases Xbox game streaming within three years