Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Assassin's Creed: Origins
-
Why so serious ?
Dupa mai bine de 15h in joc, jucate pe un Xbox One normal, pot spune ca-mi place. Jocul este foarte bine facut, nu am dat peste niciun bug deranjant pana acum, arata foarte bine chiar si pe consola asta, iar ca gameplay este senzational.
Harta si directia artistica a jocului sunt absolut fabuloase. Poti merge oriunde, oricand, fara nicio limita (bine, e posibil sa mori dintr-o lovitura sau o sageata daca ajungi intr-o zona cu inamici cu un nivel mult peste al tau), iar momentul ala cand schimbi cu Senu si mergi efectiv pana unde vrei tu, este... 
Ok, dureaza putin pana te acomodezi cu noul sistem de combat si cu combinatia dubioasa de butoane, dar odata stapanite, te poti bate fara probleme si cu 4-5 inamici si sa supravietuiesti.
Ce-mi place este faptul ca in marea majoritate a timpului, poti aborda totul stealth si asta chiar functioneaza acum.
Eram langa un camp de inamici si am vazut putin langa, o oaza cu palmieri, unde aveau culcusul niste hiene. Asa ca am fost acolo si le-am atras dupa mine, in tabara respectiva, dupa care m-am urcat pe o cladire si i-am lasat sa se macelareasca intre ei.
La fel am vazut banditi care atacau impreuna cu niste lei, in ambuscade printre ruine, in desert.
Pe partea de misiuni s-au inspirat teribil din Witcher 3 si am ajuns de la o misiune simpla in care un tip la renovare, a gasit niste hieroglife pe peretele casei, la un sir de 4-5 misiuni, terminate in mijlocul desertului, intre ruine, cautand o comoara.
Faptul ca peste tot poti gasi ceva comori, te impinge sa explorezi cat mai mult si sa descoperi cat mai multe de pe harta, chiar si in zonele intinse si pustii. Am gasit chiar si o corabie in desert sau temple pe sub apa 
Partea misto este insa partea de RPG. Gasesti arme si comori peste tot si ca sa nu le tii pana le vinzi, le poti da dismantle iar cu bucatile rezultate, iti poti face upgrade la diverse lucruri care te ajuta (gen hidden blade sau pouch). Tot pentru asta, trebuie sa vanezi animale (desi este mai greu decat pare in mare parte) sau sa jefuiesti comercianti care merg prin desert.
La origini, este tot un Assassins' Creed. Tot in capite de fan/frunze de palmieri aterizezi dupa un leap of faith. Universul si anumite elemente sunt tipice jocurilor precedente, dar consider ca anul de pauza a fost luat chiar pentru noi, pentru jucatorii de rand si chiar au ascultat doleantele comunitatii.
Overall imi place foarte mult si desi timpul meu de gaming este limitat, abia astept sa ma intorc la consola sa mai fac o misiune mica sau sa mai explorez putin din harta.