Single post: Assassin's Creed: Origins
-
Member
L-am terminat in doua zile, pe la level 33. Acum sunt 38 si incerc sa curat harta pt singurul trofeu care imi lipseste inainte de platina, cel cu... harta curatata! 
Dupa Unity si Syndicate, unde aveai zona de oras, tot organizat, frumos, asta pare a fi vreo 3-4 jocuri combinate. Ai assasins creed, ai far cry si ai si witcher 3...
Povestea e slaba, personajele sunt ok, gameplayul e peste medie, questurile sunt foarte bune! Zonele sunt FOARTE variate, preferata mea fiind cea cu aquaduct-ul. Cele cu desert si cu casele de chirpici m-au lasat rece, fix cum spuneam inainte de lansarea jocului. Ceea ce nu stiam inainte sa il joc e ca nu prea ai treaba cu barcile, ca in black flag. Doua, trei misiuni si gata. Nu upgrade-uri la barca, nu cantece, perfect!
Nu cred ca va castiga niciun GOTY, dar e mai bun decat ma asteptam. Arata foarte bine pe un pro, n-am avut niciun bug in 35h pana acum si sper sa nu am in urmatoarele ore, vreau sa termin tot ce e pe harta si nu ma mai ating de el. E bun un joc din asta din cand in cand, in care intri, stai vreo 12h fara pauza, urmatoarele zile la fel dar nu vrei sa te simti burn out. Bine ca am dlc la horizon, dlc la little nightmares si la noire acus, ca deja innebunesc cand ma uit la harta aia si o vad plina de ? si !. 
Am facut un anubis la level 37 si probabil aveam eu arcuri bune, upgradate ca nu prea am pierdut din viata si am reusit din prima. Mi-a picat aceeasi sabie ca in articolul de mai sus dar o data ce ai incercat sabia legendara cursed (damage masiv dar ai o treime din viata) si un topor pt long range nu iti mai trebuie altceva.
O chestie ce mi s-a parut extraordinara e cum fiecare arma e diferita cu ale ei weapon arts. Un R1 sau un R2 apasat arata foarte fain pe anumite arme, super asemanator cu bloodborne chiar!