Single post: For Honor
-
Banned
Ca tot este free-weekend, l-am mai jucat ieri si se pare ca jocul e la fel de DULL ca si atunci cand l-am testat in open beta. Iar multiplayer-ul e mort.
Nimic imbunatatit.
- Storyline-ul slab, plictisitor, repetitiv, cu replici de 2 lei si personaje neinteresante. Il termini rapid in 6-8 ore
- Multiplayer plin de probleme de conexiune, matchmacking la pamant si lipsa de servere dedicate.
- Interfata iritanta
- Combatul monoton si repetitiv : parezi si lovesti din trei parti, numai asta faci, eventual mai folosesti niste abilitati, singurele utile fiind alea pentru a-ti creste sanatatea la loc
- Haos total in modul 4vs4
- Batalii pe camp deschis inexistente, calaretii sunt absenti.
- Grafica cam invechita
- Frame drops in anumite momente
- Glitch-uri grafice
- Doar trei factiuni....as fi vrut mai multe: mongolii, otomanii, aztecii etc.
- Replici de lupta foarte putine si repetetive, denotand lenea pe care o au dezvoltatorii
- Microtranzactii
- Sistem economic lipsit...adica, macar daca teritoriile cucerite ar aduce si ceva, ar avea resurse, cetati, populatie. Ar fi fost captivant sa fi avut si ceva elemente de strategie, sa ai aceea motivatie pentru care capturezi teritorii ca-n Medieval Total War.
Ce mi-a placut la el:- Armurile si detaliile razboinicilor
- Aspectul castelelor si fortaretelor
- Animatiile de lupta
- Voice Acting-ul....e misto ca atunci cand joci cu samuraii, sa setezi audio pe limba japoneza , sau cand joci cu vikingii, sa setezi pe germana.
5/10
Vizual arata spectaculos, dar la capitolul gameplay e slab in comparatie cu Mount & Blade si Chivalry: Medieval Warfare
Mda, bine ca nu imbunatatesc si aduc servere dedicate tocmai cand multiplayer-ul e mort demult, dar baga season pass cu Centurioni si Gladiatori.
Meh, astept sa apara Kingdom Come: Deliverance