Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce te joci -> Acum!
-
Senior Member

Originally Posted by
Luigi
Ma jo- pardon. Incerc sa ma joc SOCOM US Navy Confrontation BETA. Ugh.
da, si eu incerc. in 2 cazuri din 5 jocul ramine in ecranul de loading si nu ai ce sa faci decit quit game, caz in care se restarteaza consola. e chiar enervant bugul asta. doua lucruri ma streseaza rau de tot la el (exceptie loading bug) si anume faptul ca nu ai posibilitatea sa faci un zoom in temporar (cum au majoritatea shooterelor) si faptul ca oricum ai seta senzitivitatea controllerului, pur si simplu nu pot sa ochesc nimic. ori e sticku analog prea moale, ori nu stiu ce se intimpla insa singurele mele fraguri sunt cu RPG-ul si cu grenadele (sau daca il iau pe unu cind sunt in zoom si campez). din punctul asta de vedere jocul ii favorizeaza pe camperi, asta ca sa nu mai zic ca sunt la locuri de campat in nivel de parca e facut special pentru ei. betaul tine pina pe 5 octombrie. sa speram ca il pun la punct pina la lansare pentru ca altfel nu e rau. eu am spus mai sus numai ce ma enerveaza, insa are si puncte forte. din pacate insa faza cu loadingul care iti blocheaza consola este chiar un show stopper. nu stiu cum de au bagat jocul in beta cu asa ceva sau de ce nu au reparat problema pina acum. cred ca s-au grabit si nu au vrut sa amine prea mult lansarea.