Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
24-11-2017 12:12 #4607 SP
Senior Member
freddie91 :
1) Eu nu pot cataloga ca "glimpse sublim" video-urile alea de cate 30 de secunde din BvS. Ala ti se pare tie un mod bun de prezentare a "3 dintre fondatorii JL si cele mai vechi caractere create pentru comics"? Mie nu, niste filmulete blurate pe care exista niste simboluri nu inseamna nimic pentru 90% dintre aia care merg sa vada filmul. Pentru mine inseamna, probabil ca pentru tine, pentru altii care mai citesc comic-uri, iar noi insumam cam maxim 10% dintre aia care au platit bilet. Vad ca ai mentionat cameo-ul lui Flash din Suicide Squad. Ai uitat de cel din BvS. Un alt moment genial, de altfel.
2) Multumesc de recomandare.
3) Singura problema e ca BvS trebuie sa se ocupe de mult mai putine personaje decat JL. Daca asta a fost solutia pentru criticile impotriva BvS, sa taie vreo 20-30% din JL in varianta din cinema... no comment.
4) Pentru mine au fost suficiente alea cateva minute in care a aparut J.K. Simmons, respectiv putinele schimburi de replici. In aceeasi maniera, am stiut din trailer ca Flash o sa imi placa. In unele situatii, nu am nevoie de zeci de minute ca sa imi dau seama daca un personaj e OK sau nu.
5) Nu stiu neaparat daca il copiaza, tind sa cred ca Joss Whedon e responsabil pentru majoritatea glumelor si momentelor "comice" din film. Am vazut ce a facut si in filmele Avengers. Pentru mine, umorul a functionat din cauza faptului ca sunt aproape convins ca filmul asta ar fi avut un ton mult mai dark, dar o executie la fel de proasta ca in BvS daca ar fi fost 100% un produs Snyder. Nu vreau un alt moment Martha. Nu vreau sa vad tot felu' de incercari de momente epice. Nici mie nu mi-au placut toate glumele din JL, iar in MCU unele glume sunt chiar tampite. Sunt perfect de acord, e buna aceasta diferenta de ton intre DC si Marvel, uita-te cat de bune au putut fi filmele lui Nolan. Dar nu cand e Snyder la butoane. Imi pare foarte rau pentru tragedia prin care a trecut, nici nu vreau sa imi imaginez cat ii poate fi de greu. Independent total de acest aspect, raportandu-ma strict la DCEU, consider ca dupa receptia acestor 3 filme, trebuie sa primeasca si alti oameni, poate mai potriviti, alte sanse.
6) Mie personal nu mi-a placut niciodata Snyder, am vazut si filmele despre care vorbesti, am citit si comic-urile... Ma rog, asta e o chestie de gusturi, e tot ce pot sa spun aici.
Ma limitez la ce am scris mai sus, e al doilea moment de "nerd-out" pe care il am pe pagina asta, vad ca deja crede lumea ca sunt dezaxat. Mai putin colegul caruia ii raspund, care crede ca ma las influentat de mass-media si ca nu imi formulez propriile opinii. Asta chiar daca nu am nevoie de mai mult de 2 minute sa intru pe Facebook, Reddit si sa ii gasesc toate contra-argumentele in 100 de alte locuri.