Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One X
-
27-11-2017 20:34 #1310 SP
Junior Member

Originally Posted by
bicky1310
HDR-ul la tv-ul ala e "frecție la picior de lemn". Practic nu exista pt ca TV-ul nu are panou pe 10bit si nu are cum sa redea toate culorile dintr-un semnal HDR. De aceea nu ti se pare drastica diferența. Chiar poate sa se vada mai prost daca activezi HDR-ul, mai ales in scenele întunecate. Stiu pt ca si eu am tot asa.
Asa o fi, cert e ca in demo-ul Insects si forza 7 (pina acum doar cu astea am experimentat) remarc o diferenta si nu e mai rau decit cu el dezactivat.
Problemele cu scenele intunecate cred ca provin de la faptul ca nu are local dimming. Oricum, pentru pretul lui cred ca ofera destule modelul asta.
Sent from my iPhone using Tapatalk