Cred ca totul se rezuma si la felul in care ne-am dezvoltat noi oamenii, ca specie.
Ma includ si pe mine uneori aici, e doar o observatie generala. No finger pointed.

Nu ne mai convine nimic, nu ne mai multumeste nimic. Daca aveam Destiny 2 ca si prim joc al seriei in loc de vanila am fi fost impresionati. Acum vrem sa fie tot destiny dar sa nu fie destiny. Sa aiba ceva nou. Are ceva nou, dar nu destul. Niciodata nu e bine, niciodata nu e suficient.

Toate jocurile sunt criticate am vazut oameni criticand si CoD WW2, si Forza Motorsport 7, Battlefield 1, Division, Gears of War 4, AC Origins, Darksouls 3, Titanfall 2, TOT. TOTUL este criticat.
Darksouls era prea greu l-au criticat, cand a aparut Darksouls 3 tot nu a fost bine ca l-au facut prea usor. L-au criticat.

Sigur, Destiny 2 are problemele lui, ca orice alt produs software, dar per anasamblu este un joc foarte bun dupa parerea mea.
Inteligenta si complexitatea cu care sunt creeate toate acele macanici de Raid si felul in care te tine jocul acolo, nu sunt lucruri nici usor de facut nici intalnite in orice joc.

Nu pot fi toate jocurile Half Life 2 sau Witcher 3, pur si simplu nu se poate. Insa felul in care orice este criticat si niciodata nu e bine cam asta denota, ca vrem ca fiecare joc sa fie Half Life 2.
Nu se poate...
Ramane la latitudinea noastra ca si gameri daca alegem sa ne bucuram totusi de ceea ce avem, de faptul ca suntem contemporani cu asemenea titluri si lumi minunate, cu tehnologia actuala, sau sa inneguram absolut totul si sa nu ne mai bucuram de nimic, asteptand acel 1 titlu la 2 ani care se ridica la standardele impuse de noi.

Poate sunt eu mai naiv dar dupa 25 de ani de gaming am trecut prin diverse perioade si am vazut multe, si pot afirma deschis ca este bine acum unde suntem, inca este bine, dar din pacate este in gena noastra ca oameni sa folosim mereu "pe vremuri" sau "mai tii minte cand".

Si Quake 2 a fost criticat, si Gothic 3 si Oblivion la vremea lor au fost la fel criticate, nu ne aflam acum intr-o gaura neagra.