Single post: Destiny 2
-
Senior Member
Stiu ce zici dar indiferent cat de mult ne-am dori mereu, termenul de "ceva nou" in gaming are anumite limite.
Din experienta personala iti spun ca oamenii care lucreaza la dezvoltarea unui joc, mai ales AAA, trec tangential pe langa ciroze hepatice si atacuri cerebrale datorita presiunii si mizeriilor care se intampla in background, fara ca ei, designerii/developerii/testerii de rand sa aiba macar 1% putere de decizie.
Vine un neavenit la tine si-ti da un target. Pana la data X trebuie sa fie gata, ca asa s-a dictat din camera de sticla. Si incepe balamucul.
Exemplificand, la Destiny 2, ceva nou ce? Ca daca il schimba prea mult, nu mai este Destiny.
Daca luam ca exemplu seriile Call of Duty astea toate de pana acum cu futuristic stuff, de te suiai pe pereti, multe avioane multe drone etc, si eu am fost unul dintre cei care au criticat.
Au ascultat oamenii, l-au facut pe asta (care strict ca parere personala are o campanie foarte buna).
Nu e bun nici asta, ca are doar 7 harti nu 15, ca story campaign tine 4 ore nu 7, ca x nu y.
Inteleg ce spui despre suficienta, in general in viata nu este buna, dar dat fiind cum stau lucrurile in gaming, noi ca si consumatori pasionati de gaming avem 2 variante.
Prima sa criticam in continuu si sa fim vesnic nemultumiti ceea ce oricum nu schimba nimic, pentru ca ei oricum vor face totul conform retetelor lor.
A 2-a sa incercam, printre randuri, sa apreciem si sa ne bucuram de lucrurile bune din jocurile astea, pentru ca nu e suficient timp.
Si eu am fost sa stii la tranzitia de la Xbox360/ps3 -> Xbox One/PS4 extrem de vocal si nemultumit de absolut tot. Pana cand mi-am dat seama ca viata oricum e prea scurta ca sa imi mai pierd timp si energie sa critic orice.
Asa ca am ales ca culeg partea frumoasa din activitatea asta.
Sunt un completionist nu imi permit sa pierd 1/2 din marile titluri ale unui an doar pentru ca vreau sa "le arat eu lor" cu portofelul. Dar sunt de acord ca asta este un caz dintr-o mie, nu inseamna ca atitudinea mea este si una corecta.
Personal, fiind pasionat pana la extrem de Xbox si tot ce inseamna el, as fi fost in stare sa ma duc la Seattle in fata sediului sub geam la Major Nelson acolo si sa il amenint ca imi dau foc daca nu deschid ochii sa aduca Xbox Live si in Romania.
Pana cand mi-am dat seama ca eu pentru ei nu insemn nimic. Si atunci m-am odihnit, si parca ma si bucur mai mult de jocuri.
Vesina nemultumire si inclestare in care traiam nu imi dadea voie sa mai gust nimic din activitatea mea preferata.
Nu are nimeni cu ce sa mai vina prea nou. Au venit astia in 2014 cu Destiny 1 si deja in 2017 vrem altceva. N-au nu se poate...
La fel, au venit baietii aia de la Ubisoft cu ceva total nou in For Honor. In 2 timpi si 3 miscari l-au desfiintat si pe ala, nu retin de ce. Dar nu a fost bine oricum.
La afirmatia ta insa referitoare la jocurile care ies incomplete si de o calitate proasta, subscriu 100%.