Este o chestiune principiala, nu o chestiune practica.

Mie unul nu-mi permite timpul si rabdarea sa fiu compeltionist, si tind sa ma plictisesc repede de majoritatea jocurilor, dar daca prind ceva foarte bun.. stau un pic mai mult sa zicem. De terminat, termin tot ce incep.
Totodata (mai nou) sunt foarte selectiv, cumpar doar daca eu consider ca merita. La inceput am avut si eu chestia ca "nu-mi permit sa pierd titluri" dar am ajuns la concluzia ca imi permit Mai bine sar ceva (oricum de la an la an au inceput sa fie toate cam la fel) dar stiu ca nu am incurajat practici cu care eu nu sunt de acord.
Picatura intr-un ocean, dar consider ca momentan aceasta este abordarea corecta (cel putin in ceea ce ma priveste). Si-asa de-abia am timp sa ma joc. Backlog-ul de jocuri este atat de mare incat nu voi avea timp fizic, in viata asta, sa joc tot ce am cumparat sau voi fi cumparat.

PS: ei Doamne, nici sa le dam foc acum dialogul si conversatia constructiva, cu argumente, este calea cea mai potrivita. Am mai vazut/citit tot felul de grozavii. Nu imi place expresia asta, dar cred ca se aplica in acest caz: "it is just a game".

LE: nu inteleg atitudinea asta M$, ca tot fi vorba, dar deja suntem in off-topic. For Honor, l-au umplut de sange cu match-making-ul peer-to-peer. Au fost si niste decizii luate pe genunchi in ceea ce priveste "monetizarea" acestuia. Altfel concept nou, palaria jos.
Destiny.. sa mai scriu si on-topic, am zis in urma cu cateva pagini, sunt un fan Sci Fi care a vrut ca aceasta franciza sa reuseasca (avand in spate si un halou de experienta.. sa zicem), am cumparat jocul de 2 ori, editii diferite, DLC-uri, 2 conturi separate.. Destiny 2.. n-a fost sa fie Poate un ESRB rating mai mare si un game design mai indraznet, ar fi facut ca lucrurile sa fi aratat altfel (pentru mine cel putin), n-am idee. Nu mai continui ca.. mi-i pun in cap pe unii de pe-aici Pana la urma ma bucur ca place multora. Asta este cel mai important, ca oamenii sa se simta bine si sa joace/faca ceva cu placere.